اگر سردردهای تنشی دارید، برای کاهش درد روی این نقاط فشار تمرکز کنید
سردردهای تنشی یکی از رایج ترین انواع سردرد است
. در این وبلاگ، به بررسی خطرات این سه عادت مضر میپردازیم و سپس در مورد تأمل و یوگا به عنوان راهکارهای سالم جایگزین صحبت خواهیم کرد
۱. خطرات سیگار: سیگار کشیدن یکی از مضرات بزرگ در جامعه است. این عادت سبب ابتلا به بیماریهای خطرناکی مانند سرطان ریه، بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریهای تنفسی و مشکلات جسمانی و روانی میشود.
۲. خطرات الکل: مصرف الکل میتواند باعث آسیبهای جدی به کبد، سیستم عصبی، قلب و عروق، و همچنین ایجاد مشکلات روانی نظیر افسردگی و اضطراب شود.
۳. خطرات مواد مخدر: مواد مخدر مشکلاتی جدی برای سلامتی جسمانی و روانی ایجاد میکنند. آنها میتوانند باعث اختلالات روحی و روانی، آسیب به سیستم عصبی و سلولهای مغزی شوند.
۱. مدیتیشن: مدیتیشن روشی است که از طریق آن میتوان به آرامش و تمرکز ذهنی دست یافت. این تمرین میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کرده و روحیهی مثبت و آرامش درونی را تقویت کند.
۲. یوگا: یوگا مجموعهای از تمرینات بدنی، تنفسی و ذهنی است که بهبود سلامت را ترویج میدهد. با تمرین یوگا، میتوانید انعطافپذیری بدن را افزایش داده، استرس را کاهش داده، تعادل روحی و جسمانی را بهبود بخشید.
سیگار، الکل و مواد مخدر خطرات جدی برای سلامتی ما دارند و به جای اینکه در این عادات گرفتار شویم، بهتر است به مدیتیشن و یوگا روی بیاوریم. این روشهای سالم میتوانند بهبود روحی و جسمی ما را تسهیل کنند و زندگی معنوی و سالم را تجربه کنیم. بنابراین، بیایید این فرصت را به دست گیریم و در مسیر سلامتی و آرامش خود پیش برویم.
اعتیاد به مواد مخدر و الکل باعث می شود مقابله با استرس های روزمره بدون مصرف مواد مخدر برای افراد دشوار باشد. استرس، اضطراب، خواب ناکافی، درد، افسردگی و تمایل شدید به مصرف مواد مخدر مشکلات رایجی هستند که افراد در حال ترک به آنها مواجه می شوند. این مشکلات می توانند به محرک هایی تبدیل شوند که منجر به عود مجدد اعتیاد شود. مطالعات متعدد نشان داده اند که مدیتیشن می تواند این علائم را کاهش دهد. افرادی که به مدیتیشن می پردازند، بیشتر از افکار خود آگاهی دارند، از تجربیات ناخوشایند کمتر آزار می بینند و بهتر می توانند احساسات خود را کنترل کنند.
مدیتیشن همچنین می تواند به شما در مقابله با ترک طولانی مدت کمک کند، که شامل علائمی مانند اضطراب، دشواری در تصمیم گیری و میل شدید به مواد مخدر است. این علائم ممکن است تا چند ماه پس از ترک مصرف مواد مخدر ادامه داشته باشند. ما در استودیو یوگا شانتی، به شما توصیه میکنیم که راههایی برای ورزش دادن ذهن و بدن خود بیابید تا از عود مجدد اعتیاد در طول مرحله ترک طولانی مدت جلوگیری کنید. مدیتیشن یک تمرین برای ذهن است. شواهدی مبنی بر اثربخشی مدیتیشن وجود دارد که باعث شده کمپ های ترک اعتیاد آن را در برنامه های جامع درمانی خود بگنجانند زیرا محققان به این نتیجه رسیدند که مدیتیشن می تواند برای درمان و پیشگیری از اعتیاد مفید باشد.
گنجاندن مدیتیشن در زندگی روزمره به شما کمک خواهد کرد تا حتی روزها، ماه ها یا سال ها پس از درمان و ترک اعتیاد، بتوانید از مزایای مدیتیشن روزانه بهره مند شوید. به منظور بهره گیری از مدیتیشن در بهبودی، می توانید:
در یک کلاس یوگا یا مدیتیشن ثبت نام کنید.
متوجه احساساتی شوید که تجربه می کنید.
برنامه مدیتیشن را دانلود کنید.
نفس عمیق بکشید.
افکار مثبت را تکرار کنید.
پیاده روی آرامش بخش داشته باشید.
از دیگران قدردانی کنید، به آنها عشق بورزید و شاد باشید.
شما میتوانید از طریق پر کردن فرم یا تماس تلفنی با ما در ارتباط باشید.